Στην Πρεσβευτική κατοικία του Λιβάνου ο Εκπρόσωπος με ευρεία αντιπροσωπεία της Κοινότητας

0
1225

Την Πρεσβευτική κατοικία του Λιβάνου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή Γιαννάκης Μούσας. Μαζί με ευρεία αντιπροσωπεία της κοινότητας υπέγραψαν το βιβλίο συλλυπητηρίων που άνοιξε η Πρεσβεία για τα θύματα της πρόσφατης τραγικής έκρηξης στον μαρτυρικό και ταλαιπωρημένο Λίβανο.

Ο κ. Μούσας μετέφερε στην Εξοχότατη Πρέσβειρα τα αισθήματα θλίψης και οδύνης που κυριαρχούν στις καρδιές των Μαρωνιτών της Κύπρου: «Συμπονούμε και συμπάσχουμε μαζί με τον μαρτυρικό Λιβανικό λαό, μαζί με τον δικό μας Λίβανο. Θα είμαστε δίπλα σας με όσες δυνάμεις διαθέτουμε, με όποιο τρόπο μπορούμε», της ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά της η Πρέσβειρα του Λιβάνου Κλωντ Ελ Χαζάλ, εξέφρασε τη βαθιά εκτίμηση εκ μέρους της κυβέρνησης του Λιβάνου για τη δεδηλωμένη ετοιμότητα της Μαρωνιτικής Κοινότητας να συνδράμει και να στηρίξει, με όποιο τρόπο μπορεί, τη χώρα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Τον Εκπρόσωπο συνόδευαν οι Κοινοτάρχες των τεσσάρων Μαρωνίτικων χωριών, ο Κοινοτάρχης Κοτσιάτη, ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Μαρωνιτών, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Κοιμητηρίων Μαρωνιτών και στενοί του συνεργάτες.

- Advertisement -