Η Γυναικεία Πρωτοβουλία-Κοινότητα Μαρωνιτών ανακοινώνει το 2ο Φιλανθρωπικό Fashion Show

0
1367

Η «Γυναικεία Πρωτοβουλία-Κοινότητα Μαρωνιτών» διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Απόγευμα Κυριακής με επίδειξη μόδας», την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, στις 4.00μ.μ. στο Royal Hall στη Λευκωσία.

Για εισιτήρια εισόδου μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών στο τηλέφωνο 22407201 μέχρι την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017. Η τιμή εισόδου ανά άτομο είναι €15 (δεκαπέντε ευρώ). Εισιτήρια δεν θα πωλούνται στην είσοδο της εκδήλωσης. Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον Σύνδεσμο Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία (Σ.Ε.Α.Ν.Α).

Την εκδήλωση παρουσιάζει η ηθοποιός Ιωάννα Λαμπροπούλου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 4.00μ.μ με welcome drinks. Στις 5.00μ.μ. θα είναι η παρουσίαση της επίδειξης μόδας. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με κοκτέιλ που θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της επίδειξης μόδας.

Συμμετέχουν:
FEROM, Yianna Antoniou Designs, FELISI boutique, MINDY, Twinswomen Boutique, TONIA K, Χαρούλλα Νυφικά & Διακοσμήσεις

Στηρίζουν:
Κομμωτήρια: Art&Style by Joseph and Niki Group, 9.50 only Hair Salons, Joseph Sarrou Hair Salon
Ινστιτούτα Αισθητικής: Raphaella Evripidou Make-up Artist, Health & Beauty Salon – Μηλίτσα Μαυρόχαννα Μούσα, Μισιέλ Αγαπίου Ινστιτούτο Αισθητικής, Anna Maltezou Beauty Salon.
Εκτυπώσεις: MCM Digital Prints & Signs

Στρατηγικός Συνεργάτης: Cyta
Χορηγός Επικοινωνίας: ΡΙΚ

- Advertisement -