Υποψήφιος των Ρεμπουπλικανών για την έδρα του Staten Island ο Michael Tannousis – Δήλωση Εκπροσώπου

0
800

Ο Michael Tannousis έλαβε το χρίσμα του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών για την έδρα του Staten Island στη Βουλή της Νέας Υόρκης. Αναλυτικά η χθεσινοβραδινή ανάρτηση του Εκπροσώπου Μαρωνιτών Γιαννάκη Μούσα:

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε το γεγονός ότι ο νεαρός δικηγόρος Michael Tannousis έλαβε επίσημα το χρίσμα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για την έδρα του Staten Island στη Βουλή της Νέας Υόρκης.

Ο Michael Tannousis είναι υιός του Αντώνη Ταννούση (Καμηλάρη) από την Αγία Μαρίνα και της Καίτης Μαυρίδου Ταννούση, θυγατέρας του ιστορικού ηγέτη της Κοινότητας μας Ιωάννη Μαυρίδη. Η ανάμειξη του Michael στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, αποτελεί αναμφίβολα σημαντικό ορόσημο για τη Μαρωνιτική Κοινότητα. Ένα δικό μας παιδί με έντονα αισθήματα για την Κοινότητα βρίσκει το θάρρος και διεκδικεί με αξιώσεις έδρα στη Βουλή μιας από τις πιο σημαντικές και πολυπληθείς πολιτείες των ΗΠΑ. Και σίγουρα αυτό είναι μόνο η αρχή. Το μέλλον είναι μπροστά του και είμαι απόλυτα βέβαιος πως η παρουσία του Michael στην πολιτική θα ενδυναμώσει τη φωνή της Κύπρου και τη φωνή των Μαρωνιτών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ως Εκπρόσωπος της Μαρωνιτικής Κοινότητας αλλά και ως στενός συγγενής εύχομαι ολόψυχα στον Michael δύναμη και αντοχές σε μια εξαιρετικά απαιτητική και πρωτόγνωρη για μας εκστρατεία. Οι εκλογές θα γίνουν τον προσεχή Νοέμβριο, ταυτόχρονα με τις εκλογές για ανάδειξη του Προέδρου των ΗΠΑ και εμείς ανυπομονούμε για το θετικό αποτέλεσμα. Μαζί με τις θερμές ευχές μας θα κλείσω υιοθετώντας πλήρως τη δήλωση που έκανε ο ίδιος ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Michael Tannousis αμέσως μετά την εξαιρετικά τιμητική επιλογή του:

“On to Victory” (Εμπρός για τη Νίκη). Μαζί σου!

- Advertisement -