Στη Λεμεσό για επαφές με τις τοπικές αρχές ο Εκπρόσωπος

0
1274

Συναντήσεις με τους Δημάρχους Λεμεσού Νίκο Νικολαΐδη και Κάτω Πολεμιδιών Νίκο Αναστασίου είχε σήμερα ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Μούσας. Στις συναντήσεις τον Εκπρόσωπο συνόδευε αντιπροσωπεία του νεοσυσταθέντος Συμβουλίου Μαρωνιτών Λεμεσού υπό τον συντονιστή του Φράνσις Ιωσήφ.

Στα πλαίσια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην πορεία της Κοινότητας των Μαρωνιτών στη Λεμεσό και ανταλλάγησαν απόψεις για διάφορα ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Όπως είναι γνωστό, στους δύο αυτούς Δήμους Λεμεσού και Πολεμιδιών, υπάρχουν και λειτουργούν Μαρωνίτικες εστίες με εκκλησίες, σωματεία και σχολεία και ζει μεγάλος αριθμός Μαρωνιτών.

Το κλίμα στις συναντήσεις ήταν εγκάρδιο και το πνεύμα σεβασμού και κατανόησης αξιοσημείωτο. Και οι δύο Δήμαρχοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι που η Κοινότητα των Μαρωνιτών Λεμεσού με οργανωμένο τρόπο αναδεικνύει τα θέματα που την απασχολούν και τόνισαν την ετοιμότητά τους να στηρίξουν με κάθε δυνατό τρόπο τα δίκαια και δικαιολογημένα αιτήματα τους.

- Advertisement -