Κοιμητήριο Αγίας Μαρίνας, έπεσαν υπογραφές και ξεκινούν οι εργασίες

0
1652

Υπογράφησαν σήμερα το απόγευμα, στα γραφεία του Εκπροσώπου της Μαρωνιτικής Κοινότητας, τα συμβόλαια για την πλήρη ανοικοδόμηση του κοιμητηρίου στην Αγία Μαρίνα.
Τα συμβόλαια υπέγραψαν οι κύριοι Αντώνης Μαυρίδης εκ μέρους της Επιτροπής Διαχείρισης Κοιμητηρίων Μαρωνιτών, και Εράι Ντερινόγκ εκ μέρους των εργολάβων του έργου. Ως μάρτυρες στα συμβόλαια υπέγραψαν ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών Γιαννάκης Μούσας και ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίας Μαρίνας Παρτελλής Χατζηφεσσάς.

Με βάση τη συμφωνία, το έργο θα στοιχίσει €23.750 και η ολοκλήρωσή του αναμένεται σε τρείς μήνες. Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει εξ’ ολοκλήρου από την Επιτροπή Διαχείρισης Κοιμητηρίων της Μαρωνιτικής Κοινότητας. Οι εργασίες για την ανοικοδόμηση του κοιμητηρίου στην Αγία Μαρίνα θα ξεκινήσουν στις επόμενες δέκα ημέρες.

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών ευχαρίστησε την Επιτροπή Διαχείρισης Κοιμητηρίων για την σοβαρή και επαγγελματική δουλειά που επιτελεί. “Με χαροποιεί το γεγονός πως η ανάπλαση και συντήρηση των κοιμητηρίων στα χωριά μας είναι ψηλά στις προτεραιότητες της Επιτροπής. Τούτο δείχνει την προσήλωση όλων στον στόχο για επιστροφή και επανασύνδεση με τις ρίζες”, ανέφερε ο Εκπρόσωπος. Θερμές ευχαριστίες ο Εκπρόσωπος εξέφρασε τόσο προς το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίας Μαρίνας όσο και προς την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίας Μαρίνας. Για να καταλήξει λέγοντας “Βήμα, βήμα, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, σε πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, προχωρούμε όλοι μαζί στην δημιουργία των προϋποθέσεων για επιστροφή στα χωριά μας”.

Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από την τελετή υπογραφής των συμβολαίων.

- Advertisement -