Πανεπιστήμιο Κύπρου-Σχολή Τέρρα Σάντα, νέοι ορίζοντες αριστείας

0
1457

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου Κωνσταντίνο Χριστοφίδη είχαν σήμερα ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών Γιαννάκης Μούσας και η Εκρόσωπος των Λατίνων Αντωνέλλα Μαντοβάνη.

Με την ιδιότητά τους ως Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής Τέρρα Σάντα συζήτησαν με τον Πρύτανη το θέμα της υλοποίησης της Συμφωνίας Συναντίληψης ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στη Σχολή Τέρρα Σάντα.

Η συνάντηση υπήρξε πολύ παραγωγική και το αποτέλεσμα απολύτως θετικό. Συμφωνήθηκε όπως δημιουργηθεί άμεσα, από μέρους του Πανεπιστημίου Κύπρου, ειδική ομάδα που θα επιληφθεί, σε συνεννόηση με το Δ.Σ. της Σχολής, το θέμα της σωστής υλοποίησης του Συμφώνου Συναντίληψης.

Τόσο το Πανεπιστήμιο Κύπρου όσο και η Σχολή Τέρρα Σάντα εξέφρασαν την ετοιμότητα να εργαστούν από κοινού για την προώθηση και υλοποίηση της Συμφωνίας με βάση την οποία η Σχολή μετατρέπεται σε Πρότυπο Σχολείο Αριστείας υπό την επίβλεψη του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Με ανακοίνωση του ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών Γιαννάκης Μούσας, από μέρους του Δ.Σ. της Τέρρα Σάντα, ευχαρίστησε τον Πρύτανη για το προσωπικό του ενδιαφέρον και για το όραμά του, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι αυτή η συνεργασία, εφόσον υλοποιηθεί, θα σημάνει την απαρχή μιας νέας εποχής για την ιστορική Σχολή Τέρρα Σάντα.

- Advertisement -