Μαζί για την Ενότητα

0
1178

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν σήμερα ο εκλελεγμένος και ο απερχόμενος εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Μούσας και Αντώνης Χατζηρούσος.

Η συνάντηση Μούσα-Χατζηρούσου πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα στην οικία του κ. Χατζηρούσου στην Έγκωμη και ήταν διάρκειας μιας και πλέον ώρας.

Στα πλαίσια της συνάντησης ο κ. Γιαννάκης Μούσας ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των Μαρωνιτών τον κ. Αντώνη Χατζηρούσο για την εικοσαετή προσφορά του στην κοινότητα από την θέση του εκπροσώπου στη Βουλή των Αντιπροσώπων δηλώνοντάς του πως η κοινότητα επιφυλάσσεται να τιμήσει δεόντως αυτή την προσφορά. Τον διαβεβαίωσε παράλληλα για την αποφασιστικότητα του να εργαστεί συλλογικά και με όλες του τις δυνάμεις για την περαιτέρω ενίσχυση και ενδυνάμωση της κοινότητας.

Ο κ. Αντώνης Χατζηρούσος με τη σειρά του, αφού συνεχάρη τον Γιαννάκη Μούσα για την εκλογή του, τον ενημέρωσε για την πορεία διάφορων θεμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη και χρίζουν άμεσης διαχείρισης από τον νέο εκπρόσωπο. Ειδικό βάρος δόθηκε στο πολιτικό θέμα και στις διαπραγματεύσεις για λύση του κυπριακού.

Μούσας και Χατζηρούσος συμφώνησαν σε τακτικές συναντήσεις και σε συνεχή διάλογο σε μια συντονισμένη πρωτοβουλία για δημιουργία συνθηκών ευρύας ενότητας στους κόλπους της κοινότητας. Ο κ. Μούσας ζήτησε την συνεργασία και την στήριξη του κ. Χατζηρούσου στην διαχείριση του πολιτικού θέματος, για να λάβει την άμεση απάντηση του κ. Χατζηρούσου ότι είναι στη διάθεση του νέου εκπροσώπου για ό,τι μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση των διεκδικήσεων της κοινότητας.

- Advertisement -