Καταρτίστηκε σε σώμα η νέα Σχολική Εφορεία Μαρωνιτών

0
1733

Την πρώτη της συνεδρία πραγματοποίησε χθες στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Μάρωνα η νέα Σχολική Εφορεία Μαρωνιτών, κατά την οποία και καταρτίστηκε σε σώμα.

Πέραν του Προέδρου της Βαλεντίνου Κουμέττου, που είχε διοριστεί με τη σχετική αποφάση του Υπουργικού Συμβουλίου, στη θέση του Αντιπροέδρου παρέμεινε ο Πέτρος Κατσιολούδης, ενώ τις θέσεις του Ταμία και Γραμματέα ανέλαβαν η Σοφία Τερζή Παυλίδου και Μισιέλ Κοντού αντίστοιχα. Οι υπόλοιποι διορισθέντες παρέμειναν μέλη, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι καταρτίστηκαν και υπο-επιτροπές με σκοπό την εύρυθμη και πιο αποτελεσματική λειτουργία της Σχολικής Εφορείας.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρώτης συνεδρίας, τα μέλη της Εφορείας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον τέως Πρόεδρο Αιμίλιο Ταννούση για θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και για διάφορες εκκρεμότητες. Την ίδια ώρα, ενημέρωση έγινε και από την Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Γιάννα Κασάπη Πέτρου, ενώ να σημειωθεί πως για τον ίδιο σκοπό έχει προγραμματιστεί συνάντηση και με την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Γεωργία Σκορδή.

Σημειώνεται επίσης ότι, κατόπιν της ανακοίνωσης του διορισμού της νέας Σχολικής Εφορείας, μέλη της με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βαλεντίνο Κουμέττου είχαν ξεχωριστές συναντήσεις με τις δύο διευθύντριες, κατά τις οποίες έτυχαν μιας προκαταρκτικής ενημέρωσης για σημαντικά θέματα που αφορούν το σχολείο.

Μετά και τον καταρτισμό της σε σώμα, η νέα Εφορεία θα ενημέρωσει άμεσα τον Εκπρόσωπο της Κοινότητας Γιαννάκη Μούσα για τις εξελίξεις αυτές, ούτως ώστε να τεθούν από κοινού επί τάπητος όλοι οι σχεδιασμοί που αφορούν το εκπαιδευτικό μας ίδρυμα.

- Advertisement -