Στις 20 Σεπτεμβρίου ο Εκπρόσωπος ενημερώνει την Κοινότητα

0
2295

Σε εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση προς τα μέλη της Μαρωνιτικής Κοινότητας θα προβεί ο Εκπρόσωπος Γιαννάκης Μούσας την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018, στις 7.00 μ.μ. στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», στη Λευκωσία.

Ο Εκπρόσωπος αποφάσισε όπως η εκδήλωση ενημέρωσης ορισθεί μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και εκτός της περιόδου των εξετάσεων των μαθητών και φοιτητών μας. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα, σε όσο το δυνατό περισσότερα μέλη της Κοινότητας ενδιαφέρονται, να παραστούν και να λάβουν μέρος στην εκδήλωση. 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο Εκπρόσωπος θα ενημερώσει την Κοινότητα για όλα τα θέματα και στη συνέχεια θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα ακούσει εισηγήσεις και προτάσεις. Η ενημέρωση του Εκπροσώπου  θα διαρκέσει ενενήντα λεπτά και ο διάλογος (ερωτήσεις, εισηγήσεις) όση ώρα χρειαστεί, εώς και τα μεσάνυχτα.

Ταυτόχρονα, θα γίνουν όλες οι διευθετήσεις που θα επιτρέπουν τη ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης ενημέρωσης από τα Κοινοτικά Διαδικτυακά Μέσα. Στόχος του Εκπροσώπου είναι όπως μπορέσουν όλοι οι Μαρωνίτες, όπου και αν ευρίσκονται, να ενημερωθούν, να ρωτήσουν και να προτείνουν. 

Όλες οι λεπτομέρειες για την πανκοινοτική εκδήλωση ενημέρωσης θα ανακοινωθούν νωρίς τον Σεπτέμβριο.

- Advertisement -