Επιταγή ύψους €2.500 παρέδωσε ο Εκπρόσωπος στον Σύνδεσμο Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία

0
1245

Στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας «Φαβιέρου» βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Εκπρόσωπος, πραγματοποιώντας επίσκεψη κατά την οποία παρέδωσε, από μέρους της Μαρωνιτικής Κοινότητας, επιταγή ύψους δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ στην κ. Μαίρη Κατσιολούδη, για ενίσχυση του «Συνδέσμου Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία».

Το ποσό αποτελεί τα καθαρά έσοδα από τη 2η Φιλανθρωπική Επίδειξη Μόδας που διοργάνωσε με επιτυχία στις 26 περασμένου Νοεμβρίου η «Γυναικεία Πρωτοβουλία-Κοινότητα Μαρωνιτών» στο Royal Hall στη Λευκωσία.

Ο Γιαννάκης Μούσας συνεχάρη τους ιθύνοντες του Σ.Ε.Α.Ν.Α. για το θεάρεστο έργο που επιτελούν και τους διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως η Μαρωνιτική Κοινότητα, στο μέτρο των δυνάμεων της, θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους.

Σε ανακοίνωση του ο Εκπρόσωπος ανέφερε τα εξής: «Οι στιγμές που έζησα με τα παιδιά στην σύντομη επίσκεψή μου στο Κέντρο είναι από αυτές που μένουν χαραγμένες για πολύ στην καρδιά κάθε ανθρώπου. Ως ένα απλό μέλος της Κυπριακής κοινωνίας ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους του Σ.Ε.Α.Ν.Α. γι’ αυτό που κάνουν και ως Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων δηλώνω την ετοιμότητα μου να βοηθήσω με όποιο τρόπο μου ζητηθεί».

- Advertisement -