Όλα έτοιμα για την εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζικά παρόντες δηλώνουν οι Μαρωνίτες

0
1263

Το Γραφείο του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων ανακοινώνει ότι έχουν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες και όλα είναι πλέον έτοιμα για την εκδήλωση προς τιμή της Μαρωνιτικής Κοινότητας η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα στο Προεδρικό Μέγαρο με πρωτοβουλία της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Η εκδήλωση, η οποία να σημειωθεί θα πραγματοποιηθεί στους κήπους του Προεδρικού, θα ξεκινήσει στις 7.00μ.μ. και καλούνται όλοι όσοι δήλωσαν συμμετοχή και θα παραστούν όπως βρίσκονται στο Προεδρικό Μέγαρο πριν τις 6.45μ.μ.
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής αναμένεται ότι θα προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση εντός και εκτός Προεδρικού και για αυτό παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί όπως ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της αστυνομίας και της προεδρικής φρουράς.

Το Γραφείο του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς το Γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας και τις λειτουργούς της Προεδρίας για την άψογη συνεργασία καθόλη την διάρκεια των προετοιμασιών. Εκφράζει παράλληλα την βεβαιότητα πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και την προσεχή Δευτέρα θα ζήσουμε όλοι μια ιστορική βραδιά για την Μαρωνιτική Κοινότητα και την Κυπριακή Δημοκρατία.

- Advertisement -