Πλήρης στήριξη στον Εκπρόσωπο από Μπέγκε και αξιοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

0
1165

Συνάντηση δύο ωρών είχαν σήμερα ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Μούσας και ο Γερμανός Ευρωβουλευτής Ράιμερ Μπέγκε (σύζυγος της γνωστής ακτιβίστριας της κοινότητας και της Κύπρου Μαρίας Κόκκινου Μπέγκε).

Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν εξαντλητικά οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό σε σχέση με τις διεκδικήσεις της Μαρωνιτικής Κοινότητας. Συζητήθηκε περαιτέρω και ενδελεχώς η καλύτερη αξιοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλων των δυνατοτήτων που προσφέρει ως προς στην αποτελεσματική προώθηση και εκπλήρωση των μεγάλων κοινοτικών μας επιδιώξεων.

Ο Ευρωβουλευτής κ. Μπέγκε εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στις προσπάθειες και στην στρατηγική του νέου Εκπροσώπου και δήλωσε την ετοιμότητά του να συνεργαστούν στενά για το γενικό καλό και την προκοπή της Μαρωνιτικής Κοινότητας της Κύπρου.

Ο Εκπρόσωπος κ. Μούσας εξέφρασε προς τον κ. Ράιμερ Μπέγκε και την σύζυγό του Μαρία τις ειλικρινείς ευχαριστίες των Μαρωνιτών της Κύπρου για όλα όσα, έως σήμερα, έχουν προσφέρει προς την μαρτυρική μας κοινότητα.

- Advertisement -