Στο Λονδίνο τον Δεκέμβρη ο Εκπρόσωπος, θα παραστεί σε χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Αποδήμων Μαρωνιτών

0
1314

Την Βρετανική πρωτεύουσα θα επισκεφθεί τον προσεχή Δεκέμβριο ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Μούσας όπου στις 16 του μήνα θα παρευρεθεί σε χοροεσπερίδα που διοργανώνει προς τιμή του στο Λονδίνο ο Σύνδεσμος Αποδήμων Μαρωνιτών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στα πλαίσια της επίσκεψής του ο Εκπρόσωπος θα έχει επαφές και συναντήσεις με την ηγεσία των αποδήμων καθώς και με τον Ύπατο Αρμοστή της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο όπως επίσης και με μέλη του Βρετανικού Κοινοβουλίου.

Η επίσκεψη του Εκπροσώπου στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία να σημειωθεί είναι η δεύτερη από την εκλογή του, εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής του για ενεργό εμπλοκή και συμμετοχή των αποδήμων Μαρωνιτών στον αγώνα της Κοινότητας για σωτηρία και επιβίωση. Ο Εκπρόσωπος θεωρεί τον ρόλο που διαδραμάτισαν όλα αυτά τα χρόνια οι απόδημοι Μαρωνίτες ως πολύ σημαντικό και πιστεύει πως η παρουσία και η συμβολή τους σε αυτή την πολύ κρίσιμη για την Κοινότητα περίοδο είναι πέρα για πέρα επιβεβλημένη.

Με βάση ανακοίνωση του Συνδέσμου Αποδήμων Μαρωνιτών Ηνωμένου Βασιλείου η χοροεσπερίδα προς τιμή του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών Γιαννάκη Μούσα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κυπριακής Αδελφότητας στο Βόρειο Λονδίνο. Περισσότερες λεπτομέρειες στην σχετική ανάρτηση του Συνδέσμου.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=434918986903247&id=160107477717734

- Advertisement -