Μουσική βραδιά με τίτλο “Συμμετέχω και Συνεισφέρω”

0
1229

Στην Σαντούκα ο Μιχάλης Λεβέντης σ’ ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο.

Το Κτήμα Σαντούκα ανακοινώνει την διοργάνωση μουσικής βραδιάς με τίτλο “Συμμετέχω και Συνεισφέρω – Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο” με την συμμετοχή του μεγάλου Κύπριου τραγουδιστή Μιχάλη Λεβέντη. Η μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί στην Σαντούκα, την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017, στις 8.30 μ.μ., και τελεί υπό την αιγίδα του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών κ. Γιαννάκη Μούσα.

Το Κτήμα Σαντούκα διοργανώνει τη μουσική βραδιά με αποκλειστικό σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Ιατρικού Κέντρου Άγιος Ιωάννης στον Κορμακίτη. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και το ελάχιστο ποσό συνεισφοράς ανά άτομο για συμμετοχή στη μουσική βραδιά είναι €20. Όλες οι εισφορές (το ακριβές συνολικό ποσό θα ανακοινωθεί λεπτομερώς την επομένη της εκδήλωσης) θα κατατεθούν σε ειδικό ταμείο υπό την διαχείριση του Γραφείου του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών του Ιατρικού Κέντρου Άγιος Ιωάννης στον Κορμακίτη.

Στους παρευρισκομένους θα προσφερθεί από το Κτήμα Σαντούκα φαγητό και το πρώτο ποτό. Για δηλώσεις συμμετοχής και άλλες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο του Εκπροσώπου στη Λευκωσία (τηλ. 22677067) και στο παραλιακό Κτήμα Σαντούκα στον Κορμακίτη το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017.

Ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών με την ευκαιρία αυτή εκφράζει τις πιο θερμές του ευχαριστίες στον τραγουδιστή Μιχάλη Λεβέντη και στους μουσικούς του συνεργάτες οι οποίοι θα εμφανιστούν στη Σαντούκα αφιλοκερδώς.

- Advertisement -