Στο οδόφραγμα ο Εκπρόσωπος στο πλαίσιο της αποστολής φαρμάκων και προμηθειών στα χωριά

0
1107

Στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου βρέθηκε χθες ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στο πλαίσιο της αποστολής φαρμάκων και προμηθειών προς τους κατοίκους του Κορμακίτη και της Καρπάσιας. Το ανθρωπιστικό πρόγραμμα αποτελεί κομμάτι του έκτακτου σχεδιασμού της Μαρωνιτικής Κοινότητας για αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Εκπρόσωπος προέβη χθες στην πιο κάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Μνήμες από το μακρινό παρελθόν ζωντάνεψαν σήμερα μπροστά μου. Εικόνες των παιδικών και μαθητικών μου χρόνων. Στα οδοφράγματα με τσάντες, handbags, κουτιά, φάκελα και άλλα. Στον αγώνα για διατήρηση και σωτηρία των χωριών μας. Ευτυχώς αυτή τη φορά σε κάπως καλύτερες συνθήκες. Έχοντας την κατανόηση Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων. Αποστολή φαρμάκων και προμηθειών πρώτης ανάγκης προς τους ηρωικούς μας κατοίκους στον Κορμακίτη και στην Καρπάσια.

Ευχαριστώ θερμά ΟΛΟΥΣ, τις φίλες και τους φίλους που εργάζονται με ομοψυχία, σαν μια γροθιά, για την επιτυχή λειτουργία αυτού του ανθρωπιστικού προγράμματος. Το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του έκτακτου σχεδιασμού της Μαρωνιτικής Κοινότητας για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την πανδημία του κορωνοϊού. Σε αυτό το πλαίσιο δεν μπορώ να κρύψω τη συγκίνηση, την περηφάνια και τον ενθουσιασμό μου από την αγνή και αυθόρμητη προθυμία δεκάδων μελών της Μαρωνιτικής Κοινότητας, από όλες τις επαρχίες της Κύπρου, να στηρίξουν και να βοηθήσουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, την καλύτερη δυνατή υλοποίηση του έκτακτου σχεδιασμού μας. Υπέρ των ευάλωτων και ευπαθών συμπολιτών μας σε όλες τις γωνιές της Κύπρου. Αυτό το αίσθημα της αδελφοσύνης και της αλληλεγγύης που μαρτυρώ, αυτήν την πρωτόγνωρα δύσκολη περίοδο, από τα μέλη της Κοινότητας με γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία. Πως τα δύσκολα θα περάσουν και οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας.

Τώρα όμως σας απευθύνω θερμή έκκληση όπως ΟΛΟΙ ΜΑΣ ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Για το καλό όλων μας.

- Advertisement -