Στα Μαρωνίτικα χωριά ο Πρόεδρος και Μέλη της Επιτροπής Προσφύγων της Βουλής

0
915

Στα χωριά των Μαρωνιτών θα βρεθούν την Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022 ο Πρόεδρος και Μέλη της Επιτροπής Προσφύγων της Βουλής, καθώς και οι βουλευτές Κερύνειας, κατόπιν πρόσκλησης του Εκπροσώπου Γιαννάκη Μούσα.

Αυτό ανακοίνωσε με ανάρτηση του ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών, στον προσωπικό του λογαριασμό στα ΜΚΔ, ως ανοικτή πρόσκληση προς όλους:

Με χαρά ανακοινώνω ότι ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Επιτροπής Προσφύγων, Εγκλωβισμένων, Αγνοουμένων και Παθόντων της Βουλής των Αντιπροσώπων, καθώς και όλοι οι βουλευτές Κερύνειας, έχουν αποδεχθεί πρόσκληση μου και θα πραγματοποιήσουν επίσημη επίσκεψη στα Μαρωνίτικα χωριά.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Επιτροπής, οι οποίοι θα συνοδεύονται από τον Εκπρόσωπο των Μαρωνιτών, θα περάσουν από την Αγία Μαρίνα και τον Ασώματο και θα ενημερωθούν για τη σημερινή κατάσταση πραγμάτων. Κατόπιν, θα συνεχίσουν για την Καρπάσια, όπου αναμένεται να βρίσκονται στο οίκημα του σωματείου της Ένωσης Νέων Τιμίου Σταυρού γύρω στις 9.30 π.μ. Στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τον Κορμακίτη, όπου θα φθάσει στο οίκημα της εκκλησίας (σύλλογος) γύρω στις 11.00 π.μ.

Οι βουλευτές, στο πλαίσιο της επίσκεψης τους, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις συνθήκες διαβίωσης των εγκλωβισμένων και επανεγκατασταθέντων μας και θα ακούσουν τα θέματα και τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί πρόσκληση προς όλους.

- Advertisement -