Νέα σειρά μαθημάτων για τη Sanna από το Γραφείο Εκπροσώπου Μαρωνιτών

0
822

Το Γραφείο Εκπροσώπου Μαρωνιτών ανακοινώνει την έναρξη της νέας σειράς μαθημάτων για την εκμάθηση της Κυπριακής Μαρωνιτικής Αραβικής, σε Λευκωσία και Κορμακίτη. Το πρόγραμμα στηρίζει το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και αποτελεί συνέχεια του επιτυχημένου προγράμματος των τελευταίων ετών.

Τα μαθήματα στη Λευκωσία θα απευθύνονται σε μαθητές ηλικίας οκτώ ετών και άνω και θα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Μάρωνα στην Ανθούπολη κάθε Κυριακή απόγευμα (Ομάδα Α: 5.00 – 6.30 μ.μ. και Ομάδα Β: 6.30 – 8.00 μ.μ.). Στον Κορμακίτη τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο πρωί (10.00 – 12:00) και θα αφορούν μαθητές που έχουν εγκατασταθεί μόνιμα εκεί.

Όσοι μαθητές και παιδιά ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν (τα ίδια ή οι γονείς τους) με τον υπεύθυνο και συντονιστή του προγράμματος Ηλία Ζωνιά στο τηλέφωνο 99176195 ή με το Γραφείο Εκπροσώπου Μαρωνιτών στο τηλέφωνο 99851629.

Το πρόγραμμα φέτος αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη, δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου 2020.

Στόχος όλων παραμένει πάντοτε η εκμάθηση της γλώσσας και η αναβίωσή της από τις νέες γενιές και για αυτόν τον λόγο τα μαθήματα αυτά θα προσφέρονται δωρεάν για όλους.

Αναφορικά με τα επιμορφωτικά του Υπουργείου Παιδείας σε Λεμεσό και Λευκωσία, παραμένουμε επί του παρόντος εν αναμονή των σχετικών ανακοινώσεων για τις πιθανές ημερομηνίες εγγραφών και έναρξης των μαθημάτων. Το Γραφείο Εκπροσώπου θα επανέλθει εν καιρώ με σχετική ανακοίνωση.

- Advertisement -