Με το νέο συμβούλιο της Καθολικής Νεολαίας Μαρωνιτών συναντήθηκε ο Εκπρόσωπος Γιαννάκης Μούσας

0
1087

Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Καθολικής Νεολαίας Μαρωνιτών Κύπρου είχε χθες βράδυ, στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Εκπρόσωπος Γιαννάκης Μούσας.

Έγινε σε βάθος ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα της νέας γενιάς και συζητήθηκαν σκέψεις και προτάσεις για ενδυνάμωση του ρόλου της νεολαίας στην Κοινότητα. Συμφωνήθηκαν οι στόχοι και το πλαίσιο συνεργασίας ανάμεσα στο Γραφείο Εκπροσώπου και την Καθολική Νεολαία Μαρωνιτών. Ειδικό βάρος κατά την συνάντηση δόθηκε στο θέμα της στέγασης της Οργάνωσης για το οποίο συζητήθηκαν διάφορες υπαλλακτικές επιλογές.

Ο Εκπρόσωπος στα πλαίσια της συνάντησης είχε την ευκαιρία να συγχαρεί το νέο Πρόεδρο της οργάνωσης Χρίστο Κατσιολούδη και τα μέλη του νέου Δ.Σ. για την εκλογή τους και ευχαρίστησε τον αποχωρούντα Πρόεδρο Βασίλη Κουμέττου για την προσφορά του στη νεολαία.

Ο Εκπρόσωπος εξέφρασε παράλληλα την χαρά του που ενα στέλεχος της νεολαίας, ο Αντώνης Κουρράς, εξελέγη πρόσφατα στο Συμβούλιο Νεολαίας τιμώντας την οργάνωση αλλά και την Μαρωνιτική Κοινότητα. Ολοκληρώνοντας την συνάντηση, ο Εκπρόσωπος, απευθυνόμενος στο συμβούλιο της ΚΝΜΚ, δήλωσε με χαρακτηριστικό τρόπο πως “με την εντυπωσιακή φιέστα της περασμένης βδομάδας δώσατε τα καλύτερα διαπιστευτήρια ως η νέα ηγεσία της νεολαίας μας. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια”.

- Advertisement -