Με τον Γιώργο Λιλλήκα συναντήθηκε ο Εκπρόσωπος Γιαννάκης Μούσας

0
1213
Τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών και υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργο Λιλλήκα συνάντησε σήμερα ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Μούσας. Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα ζωτικά θέματα που απασχολούν την Μαρωνιτική Κοινότητα. Ειδική έμφαση δόθηκε κατά την συνάντηση στις προσπάθειες των Μαρωνιτών για διατήρηση των χωριών τους καθώς και στις επιδιώξεις της Κοινότητας στα πλαίσια λύσης του Κυπριακού.
Σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση ο Εκπρόσωπος Γιαννάκης Μούσας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την στάση του κ. Λιλλήκα απέναντι στα μεγάλα θέματα των Μαρωνιτών και χαιρέτισε την πρόθεση Λιλλήκα να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες με στόχο την ενίσχυση της Μαρωνιτικής Κοινότητας.
Στην Παναγία των Χαρίτων την προσεχή Κυριακή ο Λιλλήκας
Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι ο υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Λιλλήκας θα παρευρεθεί την προσεχή Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, ώρα 8.30 π.μ. στην Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Χαρίτων στη Πύλη Πάφου στη Λευκωσία. Μετά την Θεία Λειτουργία θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει τα μέλη της Μαρωνιτικής Κοινότητας.
- Advertisement -