Με σταθερά βήματα προχωρά η Κοινότητα στη Λεμεσό, άρχισε να υλοποιείται ο σχεδιασμός

0
1100

Επίσκεψη στη Λεμεσό πραγματοποίησε χθες ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Μούσας. Στα πλαίσια της επίσκεψης και πλαισιούμενος από τον Συντονιστή της πόλης Φράνσις Ιωσήφ και άλλα τρία μέλη του Συμβουλίου του στη Λεμεσό, είχε σειρά επαφών με Δημάρχους και άλλους αξιωματούχους των τοπικών κοινωνιών. Ο Εκπρόσωπος συναντήθηκε κατά σειρά με τον Δήμαρχο Μέσας Γειτονιάς Δώρο Αντωνίου, τον Δήμαρχο Γερμασόγειας Κυριάκο Ξυδιά και τον Δήμαρχο Αγίου Αθανασίου Μαρίνο Κυριάκου.

Και οι τρεις Δήμαρχοι εξέφρασαν την χαρά τους για την πρωτοβουλία του Εκπροσώπου και δήλωσαν πως “με τις σημερινές συναντήσεις εγκαινιάζεται μια χρήσιμη και αμοιβαία ωφέλιμη συνεργασία ανάμεσα στους Δήμους τους και την Κοινότητα των Μαρωνιτών”. Σε όλες τις συναντήσεις το κλίμα ήταν εγκάρδιο και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από πιθανούς τρόπους συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν ο Εκπρόσωπος είχε συναντήσεις και με τους Δημάρχους Λεμεσού και Πολεμιδιών. Με τις χθεσινές συναντήσεις ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επαφών του Εκπροσώπου με τους τοπικούς άρχοντες της πόλης, κάτι που αποτελούσε βασικό πυλώνα του σχεδιασμού της Κοινότητας στη Λεμεσό, όπως αυτός συμφωνήθηκε στις πανκοινοτικές συσκέψεις.

Ο Εκπρόσωπος, ο οποίος την περασμένη βδομάδα προήδρευσε νέας σύσκεψης στη Λεμεσό, τόνισε πως “μπήκαν καλά θεμέλια και ο σχεδιασμός της Κοινότητας για τη Λεμεσό προχωρά με σταθερά βήματα. Θέλουμε μέσα από οργανωμένη δράση και καλά σχεδιασμένες πρωτοβουλίες να δώσουμε νέα πνοή στην Κοινότητα εδώ στη Λεμεσό και προς αυτή τη κατεύθυνση εργαζόμαστε”, για να καταλήξει λέγοντας πως ” η Κοινότητα μας στη Λεμεσό έχει μεγάλες δυνατότητες. Νιώθω βέβαιος πως όλοι μαζί θα βρούμε τους τρόπους να τις αναδείξουμε”.

- Advertisement -