Κατέληξαν σε συμφωνία, πιάνουν αμέσως δουλειά

0
1651

Σε συμφωνία για ανάθεση της στατικής/ αντισεισμικής, της ηλεκτρολογικής και της μηχανολογικής μελέτης που αφορούν στο Πολυδύναμο Κέντρο Maronite Sporting Center, κατέληξαν σήμερα το απόγευμα ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών και οι μελετητές Μορφής Μαννούρης και Πέτρος Εμμανουήλ, εκ μέρους των εταιρειών «Μορφής Μαννούρης Πολιτικός Μηχανικός» και «Y. Emmanuel Engineering Ltd». Οι εταιρείες αυτές είχαν υποβάλει τη χαμηλότερη προσφορά κατά τη σχετική προκήρυξη από το Γραφείο Εκπροσώπου Μαρωνιτών.

Το ύψος της κατακυρωθείσας προσφοράς για την ηλεκτρολογική και μηχανολογική μελέτη μαζί με την έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης ανέρχεται στα 12.700 ευρώ. Το ύψος της κατακυρωθείσας προσφοράς για τη στατική/ αντισεισμική μελέτη ανέρχεται στα 9.000 ευρώ.

Όλες οι πλευρές δεσμεύτηκαν ενώπιον του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών Γιαννάκη Μούσα, για την άμεση έναρξη ετοιμασίας των μελετών για να καταστεί δυνατή η κατά το συντομότερο δυνατό υποβολή της αίτησης για εξασφάλιση της άδειας οικοδομής του έργου. Στόχος είναι όπως η Μαρωνιτική Κοινότητα έχει στα χέρια της την άδεια οικοδομής πριν το τέλος του φθινοπώρου.

- Advertisement -