Ικανοποίηση Εκπροσώπου για την πορεία εργασιών στον Κορμακίτη

0
1380

Σε αναμονή της μεγάλης μέρας κατά την οποία θα μετακινηθούν από το κέντρο του χωριού οι επικίνδυνοι πάσσαλοι της ηλεκτρικής και ο μετασχηματιστής με τα αμέτρητα καλώδια ζουν οι κάτοικοι και η ηγεσία του Κορμακίτη.

Χθες, ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών Γιαννάκης Μούσας επισκέφθηκε τον Κορμακίτη και ενημερώθηκε από τον επικεφαλής της Τοπικής Αρχής Αντωνάκη Σάρρου για την πορεία και την πρόοδο των εργασιών. Ο Εκπρόσωπος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για τα έργα που εκτελούνται και χαιρέτισε την υποδειγματική συνεργασία ανάμεσα στο Κοινοτικό Συμβούλιο και την Τοπική Αρχή. “Είμαστε ευτυχείς γιατί βλέπουμε μεγάλα έργα να εκτελούνται και χρόνια προβλήματα να επιλύονται”, δήλωσε ο Εκπρόσωπος. “Με ικανοποίηση άκουσα πως σε δύο με τρεις βδομάδες το έργο θα ολοκληρωθεί και ο Κορμακίτης θα απαλλαγεί επιτέλους από ένα τετάστιο πρόβλημα που αποτελούσε μόνιμη απειλή κατά της ασφάλειας των κατοίκων”, ανέφερε ο κ. Μούσας.

“Παράλληλα, η αναβάθμιση των υποδομών με τη δημιουργία του υποσταθμού της ηλεκτρικής και την εγκατάσταση διπλάσιας χωρητικότητας μετασχηματιστή θα βοηθήσει σημαντικά στην εξομάλυνση της απρόσκοπτης παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στο χωριό”, συνέχισε ο Εκπρόσωπος. “Στο ίδιο πνεύμα συνεργασίας θα πρέπει να προχωρήσουμε και με συντονισμένες προσπάθειες να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε όλες τις υποδομές. Έχουμε καθήκον συλλογικά και σταδιακά να δημιουργήσουμε τις αναγκαίες συνθήκες διαβίωσης, που να συνάδουν με τους στόχους της Κοινότητας για επιστροφή και εγκατάσταση νεαρών οικογενειών στα χωριά μας. Όλοι μαζί προχωρούμε”, κατέληξε ο Εκπρόσωπος Γιαννάκης Μούσας.

- Advertisement -