Η ώρα της νέας γενιάς

0
1070

Ανοικτό διάλογο με τη νεολαία της Κοινότητας ανοίγει στις 22 Οκτωβρίου 2016 ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στην Βουλή των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Μούσας.
Με την διοργάνωση συνεδρίου με θεματικό τίτλο “Η ώρα της νέας γενιάς” ο Εκπρόσωπος θα παρουσιάσει στις νέες και στους νέους τους σχεδιασμούς του που αφορούν στη νεολαία και στις νεότερες γενιές. Παράλληλα θα μπει σε ένα ελεύθερο και ανοικτό διάλογο μαζί τους και θ’ ακούσει τους προβληματισμούς, τις απόψεις και τις εισηγήσεις τους επί όλων των θεμάτων.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατο 22 Οκτωβρίου 2016 στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα “Jean Monet”, στο συνεδριακό κέντρο “Φιλοξενία” στη Λευκωσία και σε αυτό μπορεί να συμμετέχει όποια νέα και όποιος νέος ενδιαφέρεται.

Στα πλαίσια του συνεδρίου ο Εκπρόσωπος, του οποίου ως γνωστό η διαδρομή είναι συνυφασμένη με τη νεολαία, αναμένεται να ζητήσει από τις νέες και τους νέους όπως αποτελέσουν τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νέας εποχής στην οποία έχει πλέον για τα καλά εισέλθει η Μαρωνιτική Κοινότητα.

- Advertisement -