Η “Μέθοδος Αβραάμ” στήριγμα για κάθε κυπριακό νοικοκυριό

0
2208

Την “Μέθοδο Αβραάμ” για εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας στα νοικοκυριά τους είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ψες δεκάδες άτομα που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Γραφείο του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών στην αίθουσα “Ήλεκτρον” στα κεντρικά γραφεία της ΑΗΚ στη Λευκωσία.

Βασικός ομιλητής στη εκδήλωση ήταν ο ίδιος ο εμπνευστής της μεθόδου καθηγητής Αβραάμ Γεωργίου ο οποίος με απλά λόγια παρουσίασε τα ευρήματα της έρευνας του και κάλεσε τον κόσμο να ακολουθήσει τις οδηγίες του για να μειώσει τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι του ή στο γραφείο και στην επιχείρησή του έως και 50%.

Στην εκδήλωση απήυθυναν χαιρετισμό ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Μούσας, ο Πρόεδρος της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου κ. Αντρέας Μαραγκός και ο Πρόεδρος του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου κ. Θανάσης Τσόκκος. Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο και επιστήμονα Αβραάμ Γεωργίου ενώ ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών δήλωσε υπερήφανος που ο σπουδαίος αυτός άνθρωπος είναι διακεκριμένο μέλος της Μαρωνιτικής Κοινότητας και προσωπικός του Σύμβουλος.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης η Πρόεδρος της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου κ. Ρένα Ρουβιθά, ο Αντιπρύτανης του ΤΕΠΑΚ, ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, διευθυντικά στελέχη της ΑΗΚ, o πατήρ Ιωσήφ Σκέντερ, Κοινοτάρχες και παράγοντες της Μαρωνιτικής Κοινότητας και πλήθος κόσμου. Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε με μαεστρία η γνωστή δημοσιογράφος του ΡΙΚ Κατερίνα Μηλιώτου.

- Advertisement -