Μάγεψε με τις γνώσεις και την σοφία της η Τένια Μακρή

0
1990

Μάγεψε με τις γνώσεις και την σοφία της.

Σε μια μοναδική βραδιά και με μια σπουδαίου περιεχομένου εκδήλωση τιμήθηκε ψες από την Γυναικεία Πρωτοβουλία της Μαρωνιτικής Κοινότητας η Ημέρα της Μητέρας.

Με την μαγεία των γνώσεων και των εμπειριών της Τένιας Μακρή να μαγνητίζει τις 180 περίπου γυναίκες που βρέθηκαν ψες απέναντι της σ’ ένα ανοικτό διάλογο με θέμα τον ρόλο της Μητέρας στην σύγχρονη κοινωνία.

Για δύο ώρες η διάσημη Ελληνίδα ψυχολόγος μοιράστηκε τον πλούτο των εμπειριών της με τις Γυναίκες της Κοινότητας σε μια εκδήλωση που, να σημειωθεί, μεταδιδόταν ζωντανά από το Maronite Forum, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε εκατοντάδες άτομα να την παρακολουθήσουν και να την απολαύσουν από το σπίτι τους.

Την εκδήλωση προλόγισε η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ελίτα Μιχαηλίδου η οποία εξέφρασε την τεράστια αγάπη και τον μεγάλο σεβασμό της προς την Κοινότητα των Μαρωνιτών της Κύπρου.

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία στην αίθουσα μεγάλου αριθμού ηρωίδων εγκλωβισμένων γυναικών οι οποίες έζησαν μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία μαζί με δύο γυναίκες που καθημερινά βλέπουν και θαυμάζουν στους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Από μέρους της Γυναικείας Πρωτοβουλίας, τις γυναίκες καλωσόρισε η κ. Μαίρη Κοντού ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Μούσας. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Έλενα Πετρή.

- Advertisement -