Ζωντανά από το ΡΙΚ 2 η Θεία Λειτουργία της Ανάστασης – Ευχαριστίες Εκπροσώπου στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

0
1610

Κατόπιν συνεννόησης του Εκπροσώπου Μαρωνιτών Γιαννάκη Μούσα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιωσήφ Σουέηφ και σχετικού αιτήματος του πρώτου προς το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στον Καθεδρικό Ναό Παναγίας των Χαρίτων, θα μεταδίδεται απευθείας από το ΡΙΚ 2.

Αναλυτικά η ενημερωτική ανάρτηση του Εκπροσώπου Μαρωνιτών:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνω ότι η Θεία Λειτουργία της Ανάστασης που θα τελεστεί από τον Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέηφ το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου 2020, στις 11.00 μ.μ. στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Χαρίτων, θα μεταδίδεται ζωντανά από το δεύτερο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης ΡΙΚ 2.
Το ΡΙΚ ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα το οποίο έχω καταθέσει κατόπιν συνεννόησης μου με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο μας Ιωσήφ Σουέηφ. Νιώθουμε ευτυχείς γιατί με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ζωντανά και να συμμετάσχουμε από τα σπίτια μας στη Μεσονύκτια Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, έτσι όπως οριζουν οι θρησκευτικές μας παραδόσεις.
Θέλω ολόψυχα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για το προσωπικό του ενδιαφέρον καθώς και τον φίλο Πρόεδρο του ΡΙΚ Ανδρέα Φράγκο για την άμεση και θετική ανταπόκριση. Ενέργειες όπως αυτή αναδεικνύουν, πιστοποιούν και τιμούν με τον πιο τρανό τρόπο τον ρόλο και την αποστολή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
- Advertisement -