Ευχές και δώρα στους ηλικιωμένους μας, επίσκεψη του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών στο Γηροκομείο Άγιος Αντώνιος

0
2580

Το γηροκομείο της Μαρωνιτικής Κοινότητας στην Ανθούπολη, την Στέγη Ευγηρίας Άγιος Αντώνιος, επισκέφθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Μούσας. Ο Εκπρόσωπος αντάλλαξε ευχές με τους ηλικιωμένους και μοίρασε δώρα με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τον Εκπρόσωπο συνόδευε η διευθύντρια του γηροκομείου κυρία Ελένη Ζινιέρη και πολλοί συνεργάτες του. Οι ηλικιωμένοι υποδέχθηκαν με θέρμη τον Εκπρόσωπο και ζήτησαν όπως τους επισκέπτεται πιο τακτικά με τον Εκπρόσωπο να υπόσχεται πως θα προσπαθήσει στο μέτρο των δυνάμεων του να ανταποκριθεί στην εκκλησή τους.

Συγκίνηση και ενθουσιασμό προκάλεσε στον Εκπρόσωπο Γιαννάκη Μούσα η “Μαρινιωτού” την οποία του αφιέρωσε η γλυκόφωνη κυρία Μαριάννα Ττοφή (Πατατίνα) απο την Αγία Μαρίνα.

Ο Εκπρόσωπος τέλος είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συγχαρεί την Διεύθυνση και το προσωπικό της Στέγης για το ψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν στους σαρανταένα ένοικους ηλικιωμένους.

- Advertisement -