Επίσημο δείπνο προς τιμήν του Πατριάρχη μας Καρδινάλιου Μπεσάρα Μπούτρος Αλ Ράι

0
1402

Πληροφορούνται τα μέλη της Μαρωνιτικής Κοινότητας ότι την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στις 8.30 μ.μ., θα διοργανωθεί στο Κτήμα Κουσιουμή, το επίσημο δείπνο προς τιμήν του Μακαριοτάτου Πατριάρχη Μαρωνιτών Καρδινάλιου Μπεσάρα Μπούτρος Αλ Ράι.

Το δείπνο διοργανώνεται, από κοινού, από τον Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών Κύπρου Ιωσήφ Σουέηφ, την Πρέσβειρα του Λιβάνου Κλωντ Ελ Χαζάλ και τον Εκπρόσωπο των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Μούσα.

Το δείπνο είναι ανοικτό για το κοινό και όποιος επιθυμεί μπορεί να παραστεί. Εισιτήρια εισόδου στην τιμή των €20.00, διατίθενται από το Γραφείο Εκπροσώπου στο τηλ. 22677067 και από την Αρχιεπισκοπή Μαρωνιτών στο τηλ. 99426526.

Ο Πατριάρχης Μαρωνιτών θα βρίσκεται στην Κύπρο για δύο μέρες στα πλαίσια επίσημης επίσκεψης. Θα τελέσει τα εγκαίνια του πολιτιστικού και πνευματικού κέντρου Μπετ Μορούν στην Ακρόπολη και θα παραλάβει την ανακαινισμένη αρχαία Μαρωνιτική εκκλησία της Αγίας Άννας στην Αμμόχωστο. Στο επίσημο δείπνο θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να σφίξουμε το χέρι του Πατριάρχη μας, να τον χαιρετίσουμε και να τον ευχαριστήσουμε για όλα όσα κάνει για μας και τα χωριά μας.

- Advertisement -