Εδώ Λεμεσός, εδώ Λεμεσός, στο τρελλό σας προσκαλούμε καρναβάλι…

0
1172

Γεύση από τη φημισμένη Λεμεσιανή καρναβαλίστικη ατμόσφαιρα θα πάρουν φέτος οι Μαρωνίτες όλης της Κύπρου. Την ευκαιρία αυτή τους δίνει το Συμβούλιο Μαρωνιτών Λεμεσού το οποίο διοργανώνει για πρώτη φορά στη Λεμεσό μεγάλο καρναβαλίστικο χορό.

Ο καρναβαλίστικος χορός της Μαρωνιτικής Κοινότητας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 8.30μ.μ. στο ξενοδοχείο Kapetanios Odyssea και σε αυτόν μπορούν να παραστούν Μαρωνίτες απ’ όλη την Κύπρο. Η πρωτοποριακή εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης του Συμβουλίου Μαρωνιτών Λεμεσού το οποίο συστάθηκε από τον Εκπρόσωπο των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων και αναμένεται ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον δεκάδων Μαρωνιτών απ’ όλα τα μήκη και πλάτη του νησιού.

Για την μεταφορά των Λευκωσιατών έχουν γίνει ειδικές διευθετήσεις. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει λεωφορείο το οποίο θα μεταφέρει τους ενδιαφερόμενους δωρεάν από και προς την Λευκωσία. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από τον χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ στα Λατσιά στις 7.00μ.μ. και για την επιστροφή θα αναχωρήσει από την Λεμεσό στις 1.30π.μ.. Επιπλέον, όσοι επιθυμούν να διανυκτερεύσουν μπορούν να κρατήσουν σε ειδική τιμή δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Kapetanios Odyssea όπου θα πραγματοποιηθεί ο χορός. Η κράτηση πρέπει να γίνει απευθείας με το ξενοδοχείο το συντομότερο δυνατό.

Η διάθεση των εισιτηρίων, η τιμή των οποίων είναι €25.00 με φαγητό και ποτό, θα αρχίσει το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και θα γίνεται από το Γραφείο Εκπροσώπου Μαρωνιτών και από τα μέλη της Επιτροπής διοργάνωσης του καρναβαλίστικου χορού στη Λεμεσό.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22677067 και 99851629.

- Advertisement -