Ασθενοφόρο Κορμακίτη: Πήραμε την έγκριση, μπαίνουμε στο τελικό στάδιο

0
1371

Εφόσον ξεπεράσαμε τα πολλά και δύσκολα εμπόδια που βρήκαμε στον δρόμο μας, καταφέραμε σήμερα να λάβουμε την αναγκαία επίσημη έγκριση του ασθενοφόρου το οποίο μας έχει δωρίσει το Τάγμα της Μάλτας και προορίζεται για μόνιμη στάθμευση στον Κορμακίτη. Η έγκριση δόθηκε γραπτώς από την Προϊστάμενη υπηρεσίας ασθενοφόρων του Υπουργείου Υγείας στον Εκπρόσωπο των Μαρωνιτών, στην παρουσία του Κοινοτάρχη Κορμακίτη και συνεργατών του.

Σε αυτό το σημείο θέλω θερμά να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υγείας φίλο Γιώργο Παμπορίδη για το προσωπικό του ενδιαφέρον όπως επίσης και την Προϊστάμενη και το προσωπικό της υπηρεσίας ασθενοφόρων για την προθυμία και ετοιμότητα τους να μας βοηθήσουν. Μετά τη σημερινή ευτυχή εξέλιξη, το ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισμένο και αρμοδίως πλέον αδειοδοτημένο, θα μετακινηθεί εντός των επόμενων ημερών στον προορισμό του, στον Κορμακίτη.

Μπαίνουμε στο τελικό στάδιο πριν την ενεργοποίηση του προς όφελος των μαρτυρικών κατοίκων των χωριών μας. Θα απαιτηθεί ακόμη λίγος χρόνος για να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις με τις Τ/Κ αρχές. Και χρειάζεται υπομονή επειδή είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε αντιμέτωποι με νέες διαδικασίες και ίσως δυσκολίες. Είμαστε όμως βέβαιοι πως με τους σωστούς χειρισμούς και με την βοήθεια καλών φίλων θα βρούμε τους τρόπους και θα φθάσουμε στον στόχο. Και θα καταφέρουμε τελικά να προσφέρουμε στον μαρτυρικό αυτό κόσμο βασικές υπηρεσίες που για δεκαετίες στερήθηκε.

- Advertisement -