Αποτελέσματα Παγκύπριων και διαδικασία Ειδικών Κριτηρίων 2019 σε Πανεπιστήμιο Κύπρου και ΤΕΠΑΚ

0
1329

Το Γραφείο Εκπροσώπου Μαρωνιτών συγχαίρει θερμά όλους τους Μαρωνίτες και τις Μαρωνίτισσες που εξασφάλισαν θέση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου, με ευχές για καλή σταδιοδρομία. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και όσους/ες εξασφάλισαν θέση στα ΑΑΕΙ της Κύπρου και τις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας πατώντας ΕΔΩ.

Αναφορικά με τη διαδικασία των Ειδικών Κριτηρίων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, όσοι υποψήφιοι διεκδικούν ακόμη θέση ενημερώνονται για τα εξής:

  1. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου θα γίνεται από αύριο Τετάρτη 3 Ιουλίου μέχρι και την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019, στην Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (Κτίριο Συμβουλίου-Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης στην Πανεπιστημιούπολη), μεταξύ των ωρών 9:00 π.μ.–1.00 μ.μ. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι ίδια και για τους άρρενες υποψήφιους που παρακάθισαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις το 2018 και αναμένεται να ολοκληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις τον Σεπτέμβριο του 2019.
  2. Η αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί από τον/την υποψήφιο/α ή από άλλο εξουσιοδοτημένο άτομο με ενυπόγραφη εξουσιοδότηση από τον/την υποψήφιο/α και με την προσκόμιση της πολιτικής ταυτότητας (όχι αντίγραφο) του/της υποψηφίου/ας ή του εξουσιοδοτημένου ατόμου που θα υποβάλει την αίτηση.
  3. Με την αίτηση θα πρέπει να υποβάλλονται και τα ακόλουθα πιστοποιητικά:
    – Αντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου
    – Αντίγραφο Πολιτικής Ταυτότητας
    – Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Στρατιωτικής Θητείας ή Αναστολής ή Απαλλαγής από την Εθνική Φρουρά (για άρρενες αιτητές που αναμένεται να απολυθούν από την Εθνική
    Φρουρά μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου 2019)
    – Πιστοποιητικό ότι ο/η υποψήφιος/α ανήκει στη Θρησκευτική Ομάδα των Μαρωνιτών (εκδίδεται από το Γραφείο του Εκπροσώπου).
  4. Την αίτηση για τα Ειδικά Κριτήρια μπορείτε να τη βρείτε πατώντας ΕΔΩ ενώ για όλες τις σχετικές ανακοινώσεις μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Κύπρου πατώντας ΕΔΩ.

Αναφορικά με το ΤΕΠΑΚ, οι αιτήσεις για τα Ειδικά Κριτήρια θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου μέχρι και την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία βρίσκονται στην ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ (https://www.cut.ac.cy).

Το Γραφείο Εκπροσώπου βρίσκεται στη διάθεση όλων των υποψήφιων Μαρωνιτών για οποιαδήποτε βοήθεια αφορά στην υποβολή των σχετικών αιτήσεων. Για τον σκοπό αυτό μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22-677067, καθημερινά, μεταξύ των ωρών 9.00 π.μ.- 6.00 μ.μ.

- Advertisement -