Στήριξη στο έργο της Europa Donna εξέφρασε ο Εκπρόσωπος της Μαρωνιτικής Κοινότητας

0
1276

Το σπίτι της Europa Donna στην Λευκωσία επισκέφθηκε σήμερα ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Μούσας. Τον Εκπρόσωπο υποδέχθηκε η Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου κ. Εύη Παπαδοπούλου.

Στα πλαίσια της επίσκεψης ο Εκπρόσωπος ενημερώθηκε από την κυρία Παπαδοπούλου για την γενική πορεία και εν γένη δράση της Οργάνωσης. Παράλληλα, η κ. Παπαδοπούλου ευχαρίστησε τον Εκπρόσωπο των Μαρωνιτών για την οργανωμένη και μαζική συμμετοχή της Γυναικείας Πρωτοβουλίας της Μαρωνιτικής Κοινότητας στις δύο τελευταίες πορείες με τις ροζ φιγούρες αλλά και για την ευρύτερη στήριξη που η Κοινότητα προσφέρει προς τη Europa Donna. Ο κ. Μούσας από την πλευρά του εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την σπουδαία δουλειά που επιτελείται από την Europa Donna και διαβεβαίωσε πως η Μαρωνιτική Κοινότητα, με όσες δυνάμεις διαθέτει, θα βρίσκεται πάντα συμπαραστάτρια στις θεάρεστες αυτές πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την στήριξη των συνανθρώπων μας.

Ο Εκπρόσωπος επέδωσε, τέλος, στην Πρόεδρο της Europa Donna επιταγή τετρακοσίων ευρώ ως οικονομική ενίσχυση. Το ποσό μαζεύτηκε από την Γυναικεία Πρωτοβουλία – Κοινότητα Μαρωνιτών με την εθελοντική εισφορά δύο ευρώ από κάθε γυναίκα και άτομο που συμμετείχε στη φετινή πορεία με τις ροζ φιγούρες.

- Advertisement -