Στις 20 Οκτωβρίου ο Εκπρόσωπος ενημερώνει την Κοινότητα

0
1551

Στην πρώτη ενημέρωση προς τα μέλη της Μαρωνιτικής Κοινότητας, μετά την επανεκλογή του, θα προβεί ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών Γιαννάκης Μούσας, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 7.00 μ.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Εκπρόσωπος θα ενημερώσει τους Μαρωνίτες για όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την Κοινότητα, ενώ στη συνέχεια θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα ακούσει εισηγήσεις και προτάσεις.

Η είσοδος στον χώρο της εκδήλωσης θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό Safe Pass και φέρουν προστατευτική μάσκα, ενώ θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Θα γίνουν παράλληλα όλες οι διευθετήσεις που θα επιτρέπουν τη ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης ενημέρωσης από τα διαδικτυακά μέσα της κοινότητας, ούτως ώστε να μπορέσουν όλοι οι Μαρωνίτες να ενημερωθούν, να ρωτήσουν και να προβούν σε εισηγήσεις.

Όσοι και όσες προτίθενται να παραστούν καλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 99851629 (Βασίλης), αφού ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός εντός της αίθουσας είναι τα 100 άτομα.

- Advertisement -